Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Otrava albă pe care o consumăm în fiecare zi. Acest aditiv este mai nociv decât zahărul sau sarea!

Otrava albă pe care o consumăm în fiecare zi. Acest aditiv este mai nociv decât zahărul sau sarea!

o_1ct2sclh3fmv1nrp1pt34bs1gvd8.jpg
Foto: pexels.com
de S.T.    |    24 Noi 2018   •   14:52

Glutamatul de sodiu E621 este aditivul adăugat în toate alimentele şi în toate preparatele din restaurante.

Scopul utilizării pudrei cristaline, asemănătoare cu zahărul sau sarea, este de a intensifica aroma mâncării pentru a obţine mai mult profit.

Glutamatul de sodiu creşte pofta de mâncare, determinându-i pe oameni să mănânce exagerat de mult, ceea ce în timp duce la îngrăşare.

Medicii atrag atenţia asupra faptului că din cauza acestui aditiv se declanşează dependenţele de mâncare.

Foto: doctorulzilei.ro

×
Subiecte în articol: alimente zahar sare mancare
Citește mai multe din Viață sănătoasă
» Vezi toate știrile din Viață sănătoasă
Cele mai noi știri
Parteneri
x close