Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă O pasionată de fitness și-a făcut poze înainte și după ce a mâncat și le-a postat pe Facebook. Diferențele sunt șocante!

O pasionată de fitness și-a făcut poze înainte și după ce a mâncat și le-a postat pe Facebook. Diferențele sunt șocante!

fata.jpg
Foto:Tiffany Brien/Facebook
22 Iun 2016   •   10:43

O blogăriță de 26 de ani din Belfast, Irlanda, extrem de cunoscută pentru pasiunea ei pentru fitness, a demonstrat cât de poate de concret cât de înșelătoare pot fi imaginile postate pe rețelele de socializare.

Tiffany Brien, care e fostă Miss Irlanda de Nord a postat pe Facebook două fotografii pe care și le-a făcut la distanță de 12 ore. În aceleași haine și în aceeași postură, scrie Daily Mail.

”Nu, nu sunt gravidă în șase luni. E doar burtica mea de după mâncare. Aceste două fotografii sunt făcute la o distanță de 12 ore. Cea din stânga înainte de culcare (după ce mâncase n.r.), iar cea din dreapta imediat după ce m-am trezit”, a scris ea pe Facebook.

”Nu suntem mereu ceea ce părem a fi pe rețelele de socializare. Am considerat să împărtășesc cu voi ce înseamnă să ai o zi proastă ca să vă arăt că nu e nimeni perfect și e OK să ai o zi liberă, în care organismul vostru nu vrea să vă facă pe plac”, a mai scris Tiffany Brien.

Mesajul ei a fost extrem de apreciat de internauți, care au felicitat-o pentru sinceritate și i-au mărturisit că se confruntă cu aceleași probleme.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close