Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Medicul care schimbă tot ce știam despre cartofii prăjiți: Nu sunt toxici

Medicul care schimbă tot ce știam despre cartofii prăjiți: Nu sunt toxici

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 14:51 30 Oct 2016 Modificat la 14:51 30 Oct 2016
cartofi2.jpg
Foto: pixabay.com

Nutriţionistul Mihaela Bilic a dezbătut secretele din spatele unei alimentaţii sănătoase pentru copii, arătând că un fresh de fructe se compară cu un pahar de bere, iar cartofii prăjiţi nu sunt atât de nocivi, potrivit Adevarul.ro.

”Ne plac cartofii prăjiţi cu şniţel. Un cartof întreg absoarbe uleiurile vegetale şi va avea de 4-5 ori mai multe calorii atunci când devine prăjit. Uleiul e cea mai concentrată substanţă nutritivă. Este mai hrănitor, dar unor copii nu le face bine la siluetă. 

Produsul nu e toxic, doza face otrava. Orice lucru în exces sau prea des poate să aducă probleme. Dar de siluetă, nu de sănătate”, a explicat medicul Mihaela Bilic.
 

×
x close