Arta ceaiului pornește de la timpul de infuzare până la ceștile în care este servit. Arta cafelei presupune fierberea ei la momentul potrivit, în recipientul indicat. Arta servirii apei este mai puțin cunoscută, dar nu și mai puțin importantă. Medicina ayurvedică a descoperit principiile consumării apei pentru o hidratare eficientă, fără să ne ducem constant la baie sau să ne simțim balonate, scrie
ElaCraciun.ro.
Ela Crăciun îţi oferă 9 sfaturi despre cum să bei apa:1. Apa trebuie băută cu înghițituri mici. După fiecare înghițitură, respiri și pui focus pe timpul prezent.
2. Trebuie să bei puțin câte puțin întreaga zi. În loc să reziști stoic precum o cămilă în prima jumătate a zilei doar ca să bei 2 pahare de apă acasă, consecutiv, mai bine iei câteva înghițituri la fiecare jumătate de oră.
3. Bea apă la temperatura camerei sau chiar puțin mai călduță. Apa rece sau cu gheață stinge focul digestiv.
Mai multe detalii pe
ElaCraciun.ro.