Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Greșeala periculoasă pe care o fac mulți români. Cu ce nu se asociază nicioadată carnea de miel

Greșeala periculoasă pe care o fac mulți români. Cu ce nu se asociază nicioadată carnea de miel

S.T.
<1 minut de citit Publicat la 20:34 28 Apr 2019 Modificat la 20:34 28 Apr 2019
o_1d9ig6ekudhgucj1adr16r91k768.jpg
Foto: pixabay.com

Consumată alături de legume, carnea este chiar benefică organismului, datorită conţinutului de fier şi zinc.

Nu trebuie însă asociată cu pâine, paste sau alcool. Preparatele din miel stropite cu băutură „garantează” declanşarea unei pancreatite acute.

Atenție! Deser­turile tradiţionale trebuie consumate la distanţe mari de timp faţă de carnea de miel.

Sursa: doctorulzilei.ro

×
x close