Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Greșeala întâlnită în cele mai multe bucătării. De ce nu e deloc bine să recongelezi carnea dezgheţată

Greșeala întâlnită în cele mai multe bucătării. De ce nu e deloc bine să recongelezi carnea dezgheţată

o_1cik8ktfepra1e79p38ebn1rd28.jpg
Foto: pixabay.com
de S.T.    |    17 Iul 2018   •   17:00

Recongelarea cărnii dezghețate este o greșeala întâlnită des în bucătării.

Odată dezghețată carnea, bacteriile prind viață și se înmulțesc mai repede.

Calitatea produsului scade, iar bacteriile aflate pe suprafața produsului ne pun în pericol sănătatea.

Odată decongelată, carnea trebuie să ajungă în tigaie, cuptor, grătar, și nu înapoi în congelator.

×
Subiecte în articol: carne bacterii
Citește mai multe din Viață sănătoasă
» Vezi toate știrile din Viață sănătoasă
Cele mai noi știri
Parteneri
x close