Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Greșeala întâlnită în cele mai multe bucătării. De ce nu e deloc bine să recongelezi carnea dezgheţată

Greșeala întâlnită în cele mai multe bucătării. De ce nu e deloc bine să recongelezi carnea dezgheţată

S.T.
<1 minut de citit Publicat la 17:00 17 Iul 2018 Modificat la 17:00 17 Iul 2018
o_1cik8ktfepra1e79p38ebn1rd28.jpg
Foto: pixabay.com

Recongelarea cărnii dezghețate este o greșeala întâlnită des în bucătării.

Odată dezghețată carnea, bacteriile prind viață și se înmulțesc mai repede.

Calitatea produsului scade, iar bacteriile aflate pe suprafața produsului ne pun în pericol sănătatea.

Odată decongelată, carnea trebuie să ajungă în tigaie, cuptor, grătar, și nu înapoi în congelator.

×
Etichete: carne bacterii
x close