Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Otrava albă pe care o consumăm în fiecare zi. Acest aditiv este mai nociv decât zahărul sau sarea

Otrava albă pe care o consumăm în fiecare zi. Acest aditiv este mai nociv decât zahărul sau sarea

S.T.
<1 minut de citit Publicat la 18:32 30 Mai 2016 Modificat la 18:32 30 Mai 2016
prafff.jpg
Foto: pixabay.com

Glutamatul de sodium E621 este aditivul adăugat în toate alimentele şi în toate preparatele din restaurante, scrie healthylifetricks.com.

Glutamatul de sodiu creşte pofta de mâncare, determinându-i pe oameni să mănânce exagerat de mult.

Substanţa se găseşte în cârnaţi, salam, chipsuri, mixurile pentru supă, alimente conservate şi bere, iar companiile din industrie o utilizează pentru a oferi savoare alimentelor de proastă calitate şi pentru a reduce costurile de producţie.

×
x close