Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Frumusețe și sănătate la Longevity Expo Forum Fest

Frumusețe și sănătate la Longevity Expo Forum Fest

Longevity Expo Forum Fest
Frumusețe și sănătate la Longevity Expo Forum Fest
de Laura Dinu    |    22 Oct 2024   •   12:17

Astăzi și mâine avem ocazia să aflăm direct de la cei mai respectați specialiști în longevitate din România și din lume care sunt cele mai eficiente metode de a ne prelungi și îmbunătăți viața sau care sunt cele mai revoluționare suplimente și terapii.

Lideri de opinie, experți și pasionați din domeniul biotehnologiei, nutriției, fitness-ului și sănătății integrative vin la Longevity Expo Forum Fest, un eveniment internațional dedicat promovării sănătății și longevitații, organizat de revista Longevity și Antena 3 CNN.

Cei interesați pot asista în direct la dezbateri și prezentări în clubul Kong din Herăstrău pentru că intrarea este liberă.

”Este un eveniment pe care Antena 3 CNN, împreună cu Longevity Magazine, îl organizează astăzi, aici, în Herăstrău, unde sunt așteptați toți cei care vor să afle nu doar secrete, ci sfaturi foarte utile”, spune jurnalistul Adrian Ursu. 

”Astăzi o să discutăm niște teme foarte interesante, o să vedem dacă îmbătrânirea se tratează sau se previne, dacă bătrânețea este o boală sau nu.

Apropo de această temă, o să vorbim și despre diagnosticarea precoce care salvează vieți și cât de important este să prevenim orice boală, nu neapărat să o tratăm. Și, desigur, un subiect care îmi place mie foarte tare o să fie cel despre mintea noastră și despre starea de bine, despre echilibrul dintre minte și suflet și ce ar trebui să facem astfel încât să avem un creier cât mai longeviv și să gândim optimist, pentru că, până la urmă, acesta este secretul longevității, unul dintre multele secrete ale longevității.

O să aflați toate ponturile și o să avem și o hartă a longevității în România”, a explicat și Andreea Cigolea, realizator rubrica Sfat de Sănătate de la Antena 3 CNN.

”Sunt onorată să fac parte din echipa acestui proiect, care reprezintă un eveniment unic ce reunește cei mai mari specialiști din domeniul longevității, de la care vom afla care sunt cele mai inovative soluții de încetinire a procesului de îmbătrânire și ce metode avem pentru a interveni corect și la timp pentru a ne păstra starea de sănătate, pentru a avea o viață lungă și sănătoasă așa cum ne dorim cu toții. Așadar, am plăcerea să anunț participanții la acest eveniment pe parcursul celor 2 zile și o să încep cu doamna profesor Andreea Maier, care are o expertiză profesională de excepție în domeniul longevității. Doamna profesor este director al centrului de longevitate sănătoasă din cadrul Universității Naționale din Singapore, unde este și profesor de medicină a îmbătrânirii. De asemenea, doamna profesor predă gerontologie la o renumită facultate din Amsterdam.

Este și director al diviziei de medicină și îngrijire comunitară de la Spitalul Royal din Melbourne și președintele primei asociații de medicină a longevității din lume, Healthy Longevity Medicine Society. De asemenea, este membru al mai multor comitete internaționale academice. Activitatea domniei sale se concentrează pe studiul mecanismelor de îmbătrânire și a bolilor legate de vârstă”, a anunțat unul dintre realizatorii Conferinței. 

×
Parteneri
x close