![conferinta nationala romania inteligenta viitorul asigurat viata si sanatatea romanilor conferinta nationala romania inteligenta viitorul asigurat viata si sanatatea romanilor](https://www.antena3.ro/thumbs/landscape/2024/07/17/conferinta-nationala-romania-inteligenta-viitorul-asigurat-viata-si-sanatatea-romanilor-912902.jpg)
Pare o întrebare retorică, dar totuşi nu este aşa. Cartofii prăjiţi, care se vând extrem e bine în restaurantele fast-food, conţin mai multe ingrediente decât ne-am aştepta.
Astfel că pe lângă cartofi, ulei, sare, în lista ingredientelor mai intră şi ZAHĂRUL (mai exact dextroza, un ingredient care le oferă culoarea galben-aurie a cartofilor), şi pirofosfatul - un acid care previne înnegrirea cartofilor (un proces natural al legumei).
Aşadar, atunci când comandaţi o porţie de cartofi prăjiţi, lângă un meniu fast-food veţi şti ce ingrediente conţine.