Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Din ce sunt făcuţi în REALITATE cartofii prăjiţi din restaurantele fast-food: "Sunt mai multe ingrediente decât te-ai fi aşteptat"

Din ce sunt făcuţi în REALITATE cartofii prăjiţi din restaurantele fast-food: "Sunt mai multe ingrediente decât te-ai fi aşteptat"

O.P.
<1 minut de citit Publicat la 09:28 22 Ian 2015 Modificat la 09:28 22 Ian 2015
French-Fries.jpg
Pare o întrebare retorică, dar totuşi nu este aşa. Cartofii prăjiţi, care se vând extrem e bine în restaurantele fast-food, conţin mai multe ingrediente decât ne-am aştepta.

Astfel că pe lângă cartofi, ulei, sare, în lista ingredientelor mai intră şi ZAHĂRUL (mai exact dextroza, un ingredient care le oferă culoarea galben-aurie a cartofilor), şi pirofosfatul - un acid care previne înnegrirea cartofilor (un proces natural al legumei).



Aşadar, atunci când comandaţi o porţie de cartofi prăjiţi, lângă un meniu fast-food veţi şti ce ingrediente conţine.



×
Etichete: ingrediente
x close