Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Desertul de post din supermarket care poate creşte riscul de infarct. O să mai mănânci?

Desertul de post din supermarket care poate creşte riscul de infarct. O să mai mănânci?

S.T.
<1 minut de citit Publicat la 13:00 26 Noi 2018 Modificat la 13:00 26 Noi 2018
o_1ct7qof3ffcn6ib1eoj1n5685b8.jpg
Foto: pixabay.com

Alimentele de post nu sunt întotdeauna cele mai sănătoase.

De exemplu, napolitanele, un desert preferat de români, favorizează acumularea kilogramelor și depunerea grăsimilor pe vasele de sânge.

În plus, napolitanele conțin și numeroase E-uri periculoase.

Grăsimile hidrogenate sunt vinovate de creşterea colesterolului „rău”, cel care este principalul responsabil de instalarea bolilor cardiovasculare.

Sursa: clickpentrufemei.ro

×
x close