Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă De ce sa nu mai arunci niciodata pielea de pe carnea de pui!

De ce sa nu mai arunci niciodata pielea de pe carnea de pui!

<1 minut de citit Publicat la 13:13 18 Dec 2016 Modificat la 13:13 18 Dec 2016
o_1b48q69lbfrruo48qs1ln116r8.jpeg

Desi pare greu de crezut, pielea de pe carnea de pui nu este atat de daunatoare precum pare. Tot ceea ce stiai despre ea este gresit. Iata de ce.

Ti s-a spus ca pielea de pui creste nivelul de colesterol si tensiunea si chiar duce la dezvoltarea bolilor de inima.

Ei bine, oamenii de stiinta au descoperit ca nu trebuie sa iti mai faci grija. Cercetatorii de la Universitatea Harvard sustin ca un consum moderat de piele de pui are numeroase beneficii de sanatate.  De ce este atat de buna pentru tine vezi AICI.

×
Etichete: piele pui carne aruncat
x close