Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Cum să scapi de palpitații în câteva secunde

Cum să scapi de palpitații în câteva secunde

cauze-palpitatii.jpg
foto: curademiere.ro
14 Sep 2015   •   14:46

Palpitațiile pot apărea în orice moment și este indicat să nu le neglijezi. Vezi cum reglezi ritmul inimii în câteva secunde, scrie unica.ro.

Situațiile tensionate, lipsa de nutrienți, stresul și oboseala pot duce la apariția palpitațiilor. De cele mai multe ori nu indică ceva grav, însă nu trebuie ignorate. Dacă ți se întâmplă des ca ritmul inimii să se deregleze, este indicat să vezi un cardiolog. Dacă, însă, ți se întâmplă rar să ai un puls accelerat, poți apela la câteva metoda care te vor calma. Înainte să încerci orice remediu, trebuie să discuți cu medicul tău de familie.
Scapă de palpitații cu apă rece

Dacă știi că ți se întâmplă, uneori, să ai plapitații, este bine să ai în congelator cuburi de gheață, pentru că vei avea nevoie de apă foarte, foarte rece. Pune-o într-un lighean și stai cu fața în apa rece ca gheața cât timp poți să îți ții respirația, potrivit explorehealthyfood. Această metodă stimulează nervul vag, care afectează ritmul cardiac. Când îți ții fața în apă rece, corpul trimite semnale pentru încetinirea metabolismului, iar pulsul începe să îți scadă. Este același reflex care ajută o persoană să reziste mult timp în apă rece.

Mai multel, pe unica.ro.

×
Citește mai multe din Viață sănătoasă
» Vezi toate știrile din Viață sănătoasă
Cele mai noi știri
Parteneri
x close