Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Cele mai bune sfaturi pentru o frumuseţe impecabilă. Ce să bei, ce să mănânci şi remedii

Cele mai bune sfaturi pentru o frumuseţe impecabilă. Ce să bei, ce să mănânci şi remedii

piele.jpg
Foto: fabweb.org
21 Sep 2015   •   10:15

Nimic nu poate stimula frumusetea mai mult decat o piele sanatoasa si stralucitoare! Acum poti afla cum iti poti mentine si imbunatatii frumusetea pielii din interior spre exterior. Arunca o privire peste sfaturile pe care ti le vom prezenta in continuare si incearca sa le incluzi in rutina de zi cu zi de ingrijire a pielii si astfel vei putea straluci in permanenta, indiferent de ocazie!

Limiteaza consumul de alcool

Cosumul de alcool poate deshidrata pielea, oferindu-i in aspect tern, obosit, lipsit de prospetime, motiv pentru care se impune limitarea acestuia. O jumatate de pahar de vin va fi suficient pentru a asigura organismului tau cantitatea necesara de antioxidanti, fara a te confrunta cu efectele sale negative.

Consumul excesiv de alcool poate declansa modificari ale tensiunii arteriale, fapt ce va favoriza ruperea vaselor mici de sange din zona nasului si a fetei, provocand acele linii rosii inestetice de sub piele.

Continuarea pe Lyla.ro

 

×
Subiecte în articol: frumusete piele alcool hidratare
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close