Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Cea mai mare greşeală pe care o faci în bucătărie. Tu unde ţii roşiile?

Cea mai mare greşeală pe care o faci în bucătărie. Tu unde ţii roşiile?

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 20:21 23 Aug 2017 Modificat la 20:21 23 Aug 2017
o_1bo81h5g246bspd1v7q1tju1gjv8.jpg
Foto: pixabay.com

Gustul roşiilor este oferit de compuşi volatili, iar mediul rece opreşte producerea acestora, distrugându-i pe cei existenţi.

Singurul moment în care poţi ţine o roşie în frigider este atunci când este coaptă în totalitate şi nu vrei să o consumi imediat, în rest, ea trebuie ținută în bucătărie, potrivit realitatea.net

Alte alimente care nu trebuie ţinute în frigider sunt busuiocul, cartofii, ceapa, avocado, usturoiul, pâinea, uleiul de măsline, cafeaua și mierea. 

×
x close