Andreea Raicu a oferit tuturor cititoarelor sale de pe blog o reteta inedita pentru un desert sanatos de mancat la micul dejun.
Ingrediente:454 grame de faina integrala de grau
2 linguri de seminte de in
1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu
1/6 ceasca sirop de agave
2 oua albusuri mari
1 ou
1 si 1/2 lingurita de extract de vanilie
1/6 ceasca sirop de agave
2/3 ceasca de fulgi de ciocolata neagra
3/4 ceasca de migdale nesarate
Preparare:Incalzeste cuptorul la 176 de grade. Amesteca faina, semintele de in, bicarbonatul de sodiu si un praf de sare, intr-un bol.
Separat, combina ambele masuri de agave, albusurile si oul si bate-le cu un mixer, la viteza mare, timp de 2 minute. Adauga vanilia; amesteca. Adauga si faina treptat si amesteca pana cand se incorporeaza bine.
La final, presara fulgii de ciocolata si migdalele in compozitie. Acum: imparte aluatul in trei, faci cate un sul de 15 centimetri, si le asezi in tava de copt (tapetata cu hartie); Coace biscuitii 30 de minute la 176 de grade.