![diana sosoaca a fost scoasa cu forta din plenul parlamentului european si a pus botnita si a urlat diana sosoaca a fost scoasa cu forta din plenul parlamentului european si a pus botnita si a urlat](https://www.antena3.ro/thumbs/landscape/2024/07/18/diana-sosoaca-a-fost-scoasa-cu-forta-din-plenul-parlamentului-european-si-a-pus-botnita-si-a-urlat-913236.jpg)
Folosită de mii de ani, mierea este considerată un medicament natural valoros, ea tratând afecțiunile cele mai diverse. Fiecare tip de miere are beneficiile ei și este bine să o alegem ținând cont de problemele de sănătate pe care le avem.
Polifloră: fortifică organismul
Mierea polifloră are consistență lichidă, gust fructat extrem de plăcut și e un adevărat rezervor de săruri minerale. Este un excelent tonic și fortifiant al organismului.
De salcâm: recomandată și diabeticilor
Mierea de salcâm e bogată în fructoză și în oligoelemente (crom, cupru, iod, fier, zinc, fluor) și are un gust foarte plăcut. O folosești când ai probleme gastro-intestinale sau de digestie. Este recomandată și diabeticilor, pentru că are indice glicemic scăzut (32).
De rapiță: leac pentru osteoporoză
Are conținut mare de glucoză, de aceea se zaharisește ușor. Indicele glicemic mare o recomandă copiilor, persoanelor active și celor în convalescență. Conţine oligoelemente, mai ales calciu şi bor, de aceea e bună în cazurile de osteoporoză.
Continuarea pe clicksanatate.ro