Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Ce se întâmplă în organismul tău dacă simţi non-stop nevoia să mănânci ceva dulce

Ce se întâmplă în organismul tău dacă simţi non-stop nevoia să mănânci ceva dulce

O.P.
<1 minut de citit Publicat la 13:08 28 Apr 2014 Modificat la 13:08 28 Apr 2014
Ce se întâmplă în organismul tău dacă simţi non-stop nevoia să mănânci ceva dulce
Pofta de dulciuri poate sa indice faptul ca organismul uman are anumite carente. Asociata cu alte stari care contribuie la functionarea defectuoasa a corpului, pofta de dulce poate sa traga un semnal de alarma cu privire la o serie de dereglari. asadar, iata o serie de dereglari ale organismului, ascunse de pofta de dulce.

Doctorul american Jacob Teitelbaum descrie aceste fenomen in cartea sa “Combate acum dependenta de zahar!”, unde prezinta posibile cauze ale aparitiei poftei de dulce. Teitelbaum descrie adictia ca un simptom pentru diverse probleme de sanatate nediagnosticate, precum blocajul glandelor renale sau prezenta prea multor bacterii daunatoare in corp.

Medicul american vorbeste despre patru tipuri de dependente de zahar, declansate de diferiti factori, de la schimbari hormonale la infectii in corp. Situatia porneste deseori de la un surmenaj fizic

Lucrezi peste 40 de ore pe saptamana si te simti obosita aproape tot timpul.
Cafeaua de dimineata este nelipsita, iar fara dulciuri nu faci fata zilei in curs. Totodata, simti nevoia sa consumi bauturi carbogazoase. Suferi de diverse tipuri de dureri la nivelul corpului, migrenele facand parte din “agenda zilnica” a organismului tau.

Citeşte mai multe despre acest subiect, pe www.lyla.ro

×
Etichete: sănătate dulciuri
x close