Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Ce să nu adaugi niciodată în cafea

Ce să nu adaugi niciodată în cafea

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 15:28 04 Apr 2017 Modificat la 15:28 04 Apr 2017
o_1bcseut2r1jnl1g2q17tec3v179ld.jpg
Foto: pixabay.com

Cafeaua se bea neagră și atât. Cu cât adaugi mai multe arome, cu atât o faci mai toxică pentru sănătatea ta, deoarece ele conțin doze mari de zahăr și coloranți artificiali, potrivit Clickpentrufemei.ro.

Dacă nu îți place simplă și vrei să îi schimbi gustul, optează totuși pentru picături de extract de vanilie sau mentă sau îndulcește-o cu fructe deshidratate.

Evită pe cât posibil zahărul și laptele degresat. Alege zahărul brun care este mai puțin procesat chimic și nu opta pentru zaharină sau alți îndulcitori artificiali. În ceea ce privește laptele, e bine să mergi spre cel sănătos care conține grăsimi bune pentru organismul tău. 

Alcoolul din cafea, bombă pentru cord. Optează pentru: scorțișoară, lapte de migdale, extract de vanilie, extract de mentă, fructe uscate.
 

×
Etichete: cafea zahar lapte
x close