Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Ce mănâncă oamenii care nu se îmbolnăvesc niciodată

Ce mănâncă oamenii care nu se îmbolnăvesc niciodată

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 16:37 15 Noi 2017 Modificat la 16:37 15 Noi 2017
o_1bv01odf2bggnqp1kkeq3o105g8.jpg
Foto: pixabay.com

Un studiu făcut în SUA estimează că, până în anul 2020, bolile de inimă vor fi principala cauză de mortalitate. Peste 25 de milioane de oameni ar putea să moară anual din cauza complicaţiilor la inimă.

Asociaţia Americană pentru Sănătatea Inimii recomandă consumul de peşte de cel puţin două ori pe săptămână. Este bun în special peştele mai gras, deoarece este mai bogat în acizi graşi de tip Omega-3 care reduc riscul de a suferi de artrită, scad nivelul colesterolului şi al tensiunii arteriale, potrivit doctorulzilei.ro.

Schimbaţi uleiul sau untul cu uleiul de măsline, pentru că ajută la reducerea nivelului de colesterol. În plus, consumați nuci. Sunt foarte bune pentru sănătatea inimii.

×
TOP articole
x close