Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Ce conțin, de fapt, alimentele bio? Un chimist a dezvăluit totul

Ce conțin, de fapt, alimentele bio? Un chimist a dezvăluit totul

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 13:39 23 Noi 2017 Modificat la 13:39 23 Noi 2017
o_1bvkaq4ft19fn5047nt1slj14q98.jpg
Foto: pixabay.com

Chimistul australian James Kennedy a demonstrat că o serie de alimentele bio conţin E-uri. Fructe precum afinele, ananasul şi bananele au în compoziţie o mulţime de coloranţi şi conservanţi în starea lor naturală. 

James Kennedy a specificat că se referă la alimente care nu au fost niciodată tratate cu insecticide sau cu alte substanţe chimice şi nici modificate genetic, iar E-urile din aceste alimente nu au cum să fie dăunătoare organismului, deoarece sunt prezente în cantităţi infime, potrivit adevarul.ro.   

Printre fructele şi legumele studiate de chimistul australian s-au numărat bananele, ananasul, afinele şi căpşunile, kiwi şi fructul pasiunii. Rezultatele au fost publicate pe blogul său şi urmează să fie cuprinse şi într-o carte.    

×
TOP articole
x close