Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Carne ARTIFICIALĂ, produsă în laborator, vândută în hamburgeri, în restaurantele fast-food

Carne ARTIFICIALĂ, produsă în laborator, vândută în hamburgeri, în restaurantele fast-food

O.P.
<1 minut de citit Publicat la 13:09 02 Apr 2014 Modificat la 13:09 02 Apr 2014
Carne ARTIFICIALĂ, produsă în laborator, vândută în hamburgeri, în restaurantele fast-food
Managementul unui mare lanţ de restaurante fast-food a anutat că va introduce in meniurile lantului de restaurante carne de pui creata în laborator. Pentru început, carnea artificiala va fi oferita doar intr-un fast -food din SUA, scrie incomemagazine.ro.
Daca noul produs va fi acceptat de clienti , iar managementul companiei sustine ca nu are indoiala de acest fapt, deoarece gustul cărnii create în mod artificial nu poate fi deosebit fata de carnea naturala de pui, atunci "puiul de laborator" va fi extins la toata reteua de fast-food-uri la nivel mondial.

"Având în vedere schimbările climatice și încălzirea globală, am decis că nu are sens sa irosim apa, sa creștem pui vii, pentru că avem posibilitatea să cream in laboratoare o carne complet identica, cu costuri mai mici", a declarat CEO-ul companiei.

×
x close