Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Alimente care pot să te ucidă, dar pe care le consumi deja

Alimente care pot să te ucidă, dar pe care le consumi deja

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 10:11 16 Oct 2017 Modificat la 10:11 16 Oct 2017
o_1bsi0an4fjm0vjk1d1312ql1r5i8.jpg
Foto: pixabay.com

Bill Marler este un avocat care a petrecut mai mult de 20 de ani lucrând la procese de otrăvire alimentară. A câştigat astfel clienţilor săi aproximativ 600 de milioane de euro.  

Avocatul spune că experienţa clienţilor săi l-a convins că aceste alimente nu merită riscurile la care îi supun pe oameni. Acestea sunt stridiile crude, germenii cruzi și carnea gătită în sânge, potrivit businessmagazin.ro.

La fel de periculoase sunt și fructele şi legumele prespălate sau pretăiate - unde există multe riscuri de contaminare, ouăle negătite, precum și laptele şi sucurile nepasteurizate - care pot genera îmbolnăviri cu virusuri, microbi şi paraziţi.
 

×
Etichete: alimente
x close