Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Alimente care ”fură” calciul din organism și distrug oasele

Alimente care ”fură” calciul din organism și distrug oasele

o_1bku08l55r419tgals1vl71p0v8.jpg
Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    13 Iul 2017   •   15:56

Alimentele şi băuturile care conţin substanţe acide scot calciul din oase, susţin medicii. Dintre acestea, cele mai periculoase sunt carnea, cafeaua, sarea şi oţetul, potrivit doctorulzilei.ro.

Pe lista produselor care pun în pericol calciul din organism, specialiştii mai amintesc alcoolul, ceaiurile diuretice şi unele medicamente recomandate celor care au retenţie de apă.

Alimente benefice din care puteți lua calciu sunt: broccoli, sardine, varză, caise uscate, iaurt și lapte.
 

×
Subiecte în articol: calciu cafea carne sare otet alcool
Citește mai multe din Viață sănătoasă
» Vezi toate știrile din Viață sănătoasă
Cele mai noi știri
Parteneri
x close