Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Aceasta este cea mai sigură metodă pentru dezgheţarea cărnii. Bacteriile nu se vor dezvolta dacă ții cont de un singur lucru

Aceasta este cea mai sigură metodă pentru dezgheţarea cărnii. Bacteriile nu se vor dezvolta dacă ții cont de un singur lucru

S.T.
<1 minut de citit Publicat la 18:49 07 Ian 2018 Modificat la 18:49 07 Ian 2018
o_1c38ocjv710tf4oh1uqg1hlo1hiv8.jpg
Foto: pixabay.com

Cea mai bună metodă pentru a dezgheţa carnea este să o scoateţi din congelator şi să o lăsaţi în frigider.

În acest mod va sta la o temperatură constantă, potrivită, iar bacteriile nu vor putea să se dezvolte.

Potrivit Departamentului pentru Agricultură a Statelor Unite ale Americii, dacă dezgheţaţi carnea în acest mod o puteţi chiar recongela dacă nu mai vreţi să o gătiţi din nou.

×
Etichete: frigider
x close