Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă A ”topit” aproape 20 kilograme după sarcină cu acest aliment ieftin

A ”topit” aproape 20 kilograme după sarcină cu acest aliment ieftin

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 13:30 15 Iul 2017 Modificat la 13:30 15 Iul 2017
o_1bl2sj7o02k71uvini035d3cl9.jpg
Foto: pixabay.com

După o sarcină care i-a adus 17 kilograme în plus şi despărţirea de iubitul său, Siobhan Thornton a reuşit să revină la greutatea normală folosind un ingredient la îndemâna oricui, potrivit adevarul.ro.

Femeia acumulase 17 kilograme şi era în pragul de a fi diagnosticată cu diabet. Apoi, Thornton a început să bea cel puţin două căni de ceai verde în fiecare zi şi spune că acest truc a ajutat-o să piardă kilogramele acumulate în timpul sarcinii. 

„Evitam să mă uit la mine şi îmi scăzuse încrederea în propria persoană. Acum am redus la jumătate indicele de masă corporală. Sunt convinsă că am reuşit să scap de kilogramele în plus cu ajutorul ceaiului verde“, a spus Siobhan.

×
x close