Antena 3 CNN Life Vecinul tău dă des găuri cu bormașina în casă? E posibil să sufere de această "boală"

Vecinul tău dă des găuri cu bormașina în casă? E posibil să sufere de această "boală"

o_1bskgrtds1ogl162u8od4n01uhv8.jpg
foto: Pixabay.com
17 Oct 2017   •   09:38

Felul în care alegi să-ți decorezi casa îți reflectă în mare măsură personalitatea. Pentru că este vorba despre locul în care îți petreci cea mai mare parte a timpului, el poate să transmită foarte multe despre tine, despre ce îți place, despre cum ești tu, ca persoană. Mai jos îți prezentăm câteva tipuri de personalitate și felul în arată casa fiecăreia, iar tu poți afla cărei tipologii îi aparții:

1. Casa fericirii

O casă în care există lucruri care personalizează spațiul este o casă în care locuiesc oameni fericiți. În această locuință există multă culoare,  dar și o mulțime de obiecte care reflectă pasiunile și interesele celor care locuiesc acolo. Aici vezi din loc în loc amintiri deosebite puse într-o ramă foto specială, care, după cum vezi, reflectă o atitudine jucăușă și optimistă ce se imprimă în toată casa. De altfel, alegerea să amplasezi în casă rame cu poze în care nimic nu-ți umbrea zâmbetul este una pe care o fac oamenii optimiști, care vor să vadă partea frumoasă a vieții și care vor să lase amintirile negative să se piardă.

2. Casa ca un muzeu, cea în care regulile se respectă fără abatere

Dacă în casa ta fiecare lucru stă la locul lui și nu există niciun fir de praf, ești o persoană exigentă, care cere foarte multe de la ea, dar și de la cei din jur. De cum îți calcă cineva pragul, prima grijă pe care o are în minte este să nu facă mizerie, să nu deranjeze ordinea perfectă din casă. Regulile într-o casă sunt benefice, însă ele pot duce la îngrădirea creativității și a imaginației.

Continuarea, pe Unica.ro.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close