Antena 3 CNN Life Ursul Paddington a primit pașaport din partea guvernului britanic. „L-au clasificat drept urs”

Ursul Paddington a primit pașaport din partea guvernului britanic. „L-au clasificat drept urs”

Un ursulet cu palarie rosie si palton albastru
Paddington Bear, cu numele oficial de Paddington Brown, a obținut un pașaport britanic. Sursa foto: Getty images
de N.B.    |    23 Oct 2024   •   15:21

Guvernul Regatului Unit a emis documentul pentru ursuleţul Paddington, personajul literar englezesc pentru copii, care a apărut pentru prima dată pe 13 octombrie 1958, creat de Michael Bond. Imigrant din Peru, ursulețul va fi protagonistul unui al treilea film care va ajunge în cinematografe anul viitor.

Ursuleţul a fost şi rămâne unul dintre cei mai importanți și preferați refugiați din Marea Britanie. Acum Paddington Bear, cu numele oficial de Paddington Brown, a obținut un pașaport britanic, după cum relatează The Guardian.

Rob Silva, coproducător al viitorului film "Paddington în Peru", a povestit cum a reuşit să obţină documentul pentru urs într-un interviu acordat revistei Radio Times.

"Am scris Ministerului de Interne, întrebând dacă putem obține o copie a documentului și, într-adevăr, i-au eliberat lui Paddington un pașaport oficial". Silva a mai adăugat: "Nu ați crede că Ministerul de Interne ar avea simțul umorului, dar pe baza observațiilor oficiale, l-au clasificat drept urs".

Ben Whishaw, actorul care dă glas noului supus britanic în filmul "Paddington în Peru", a dezvăluit că pașaportul respectiv nu i-a fost de niciun folos în timpul realizării filmului, deoarece a petrecut tot timpul filmărilor într-un studio subteran din centrul Londrei. Tot într-un interviu pentru Radio Times, Whitshaw a spus: "Nu i-am întâlnit niciodată pe Antonio Banderas sau pe Olivia Colman, cei doi actori, staruri ai filmului, dar sper să o fac mai devreme sau mai târziu, pentru că le-am văzut interpretările și mi-au plăcut foarte mult în Paddington 2, nu l-am văzut niciodată pe Hugh Grant".

În al treilea film, Paddington pleacă să-și viziteze iubita mătușă Lucy, care acum locuiește în "casa pentru urși pensionari". Împreună cu familia Brown, o aventură captivantă îl poartă într-o călătorie neașteptată prin pădurea tropicală amazoniană și pe vârfurile munților din Peru. Producţia filmului a început în februarie 2021, iar în iunie 2022 au fost anunțate oficial atât titlul, cât și prezența lui Dougal Wilson ca regizor. În iunie 2023 s-a confirmat că Ben Whishaw, Hugh Bonneville, Julie Walters, Jim Broadbent, Madeleine Harris, Samuel Joslin și Imelda Staunton se vor întoarce pentru a-și juca rolurile respective, în timp ce Emily Mortimer o va înlocui pe Sally Hawkins în rolul doamnei Brown; noi membri ai distribuției îi includ pe Olivia Colman, Antonio Banderas și Carla Tous. Filmările au început în Marea Britanie pe 24 iulie 2023, au continuat în Columbia și Peru şi s-au încheiat în octombrie. Filmul va fi lansat în cinematografe anul viitor.

×
Parteneri
x close