Antena 3 CNN Life Un renumit sexolog aruncă bomba! Partenerii care fac amor așa, se despart repede

Un renumit sexolog aruncă bomba! Partenerii care fac amor așa, se despart repede

o_1c7e7kqc71r3h1u10tufjud208.jpg
foto: Pixabay.com
28 Feb 2018   •   14:54

Cuplurile din ziua de azi nu mai rezistă la fel ca altădată, iar după câteva săptămâni sau luni, partenerii se despart fără niciun fel de preaziv sau explicaţie.

Potrivit unui sexolog, relaţiile nu mai rezistă ca altădată deoarece partenerii nu investesc sentimente şi nu sunt cu adevărat atenţi unul la nevoile celuilalt. Nu petrec timp de calitate împreună, scrie SpyNews.

Totodată, sexologul Gabriela Marin afirmă că ne confruntăm şi cu o adevărată criză sexuală, în prezent, iar asta pentru că partenerii de cuplu aleg să facă sex pe repede înainte, fără să simtă ceva unul pentru celălalt, iar aceste cupluri se vor despărţi foarte repede.

„Din nefericire am ajuns să ne folosim doar 10% din capacitatea noastră sexuală. Este ca și cum am avea o casă foarte frumoasă, cu nenumărate camere și o grădină fascinantă, iar noi ne limităm să locuim doar la subsol. Ne lipseşte implicarea emoţională în relaţie, ne lipseşte viaţa trăită mai lent, ne lipsesc momentele acelea speciale în cadrul cărora lăsăm toate grijile deoparte şi ne relaxăm împreună cu persoana iubită”, explică sexologul conform shok.md.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close