Antena 3 CNN Life Un neurochirurg susține că are dovada că Raiul există

Un neurochirurg susține că are dovada că Raiul există

o_1ddlhtdp1gbntpo12f61f6t35d8.jpg
foto: Pixabay.com
18 Iun 2019   •   18:05

Doctorul Eben Alexander este unul dintre cele mai controversate figuri academice ale Statelor Unite dupa ce in 2012 a publicat o carte autobiografica menita sa demonstreze existenta Raiului:

"Dovada Raiului: Calatoria unui neurochirug in viata de apoi" descrie experienta pe care acesta avut-o cu trecerea in nefiinta dupa ce i-a fost indusa o coma pentru a i se trata meningita severa, scrie BZI.

El incearca sa demonstreze ca constiinta este independenta de creier si ca moartea este o iluzie, astfel incat pe noi ne asteapta o eternitate de splendoare dupa ce incetam sa mai traim. Viziunile sale includ ingeri, nori, rude decedate si fluturi.

Pentru Alexander acest lucru a dovedit cu desavarsire existenta Raiului. Concluzia lui este ca viata nu se termina dupa moarte, ci ca ne asteapta o inviere a mintii intr-o stare diferita de constienta.

Criticii l-au acuzat de malpraxis si de "inflorirea" evenimentelor, spunand ca el de fapt nu se afla in coma, ci ca era consitent, iar calatoria sa astrala nu a fost nimic altceva decat o halucinatie. Alexander raspunde:

"Am experimentat ceva foarte similar cu ce au trait multi alti oameni cand se aflau la granita dintre viata si moarte: tranzitia catre un taram ce depaseste barierele fizice si o largire enorma a constiintei. Singura diferenta dintre ce am trait eu si ce au trait ei este faptul ca, ei bine, creierul meu era mult mai mort decat al lor."

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close