Antena 3 CNN Life Un miliardar a chemat sute de oameni la o petrecere exclusivistă pe plajă, dar Garda de Coastă i-a stricat planurile

Un miliardar a chemat sute de oameni la o petrecere exclusivistă pe plajă, dar Garda de Coastă i-a stricat planurile

dj si oameni pe plaja
Scandal uriaş în Italia, după ce un miliardar a organizat o petrecere pe o plajă protejată. Foto: Getty Images
de Ioana Coman    |    30 Iul 2024   •   15:11

Scandal uriaş în Italia, după ce un miliardar a organizat o petrecere cu chioşcuri, grătare şi teren de volei, pe o insulă protejată. Peste 200 de persoane au fost invitate. Petrecerea a fost întreruptă la scurt timp de Garda de Coastă. Intervenţia a fost aplaudată de salvamari.

Un miliardar american, cu o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari, a organizat o petrecere imensă pe o plajă protejată. Este vorba despre Plaja Talmone din Sardinia, pentru care autoritățile italiene puseseră o serie de reguli și condiții, tocmai pentru a o proteja.

Încălcând toate aceste reguli, un iaht de lux a acostat duminică pe respectiva plajă și mai multe bărci pneumatice au cărat acolo mese, scaune, foișoare, corturi, fileuri pentru volei și boxe pentru a asigura muzica unei petreceri care se anunța spectaculoasă.

La petrecere ar fi trebuit să participe sute de persoane.

Salvamarii au văzut întreaga întâmplare, au filmat-o, iar apoi au chemat Garda de Coastă, care a venit la fața locului și a întrerupt toate pregătirile pentru petrecere, în aplauzele frenetice ale salvamarilor.

Filmulețul cu pregătirile pentru marea distracție a devenit viral.

×
Subiecte în articol: Santorini Italia petrecere miliardar
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close