Antena 3 CNN Life Un bebeluș a fost decapitat din greșeală în pântecul mamei sale, în timpul nașterii    

Un bebeluș a fost decapitat din greșeală în pântecul mamei sale, în timpul nașterii    

o_1cd52j01hlrv16gt6lb1n2cdlq8.jpg
14 Mai 2018   •   16:49

Un doctor a provocat decapitarea unui copil nenăscu în pântecele mamei sale în timpul nașterii.  

Dr. Vaishnavy Laxman, un consultant ginecolog, a ignorat cererea femeii de a se opri din naștere naturală și de a avea o cezariană. Obstetricianul de la spitalul Ninewells din Dundee, Scoția, este acuzată că a continuat nașterea vaginală chiar dacă toate semnele indicau că trebuia efectuată o operație cezariană, deoarece copilul se află într-o poziție nafavorabilă nașterii naturale.  

Băiețelul a murit în timpul nașterii, când doctorul a cerut mamei să împingă, în timp ce aplica presiune pe burtă. Din cauza faptului că bebelușul se afla cu picioarele în față, capul acestuia a rămas în pântec iar corpul micuțului a ieșit.  

În urmă acestui dezastru, alți doi medici au efectuat o cezariană pentru a scoate capul copilului din pântec. Acesta a  fost "re-atașat" corpului, astfel încât mama lui să îl poată ține în brațe înainte de a își lua rămas bun. Conform surselor, mama nici măcar nu intrase în travaliu în acel moment și era dilatata la doar 3 cm.   

Mama s-a întâlnit față în față cu Dr. Laxman la tribunal unde a început să strige: "Nu te iert, nu te iert", în timp ce doctorul se uita în podea. 

Sursă: The Independent 
  

×
Subiecte în articol: nastere crima
Cele mai noi știri
Parteneri
x close