Bernardo Lapallo, un bărbat în vârstă de 116 ani, spune că a găsit secretul longevităţii. Brazilianul a făcut o listă a alimentelor pe care le-a inclus frecvent în alimentaţie, considerând că acestea au jucat un rol cheie în ceea ce priveşte longevitatea de care se bucură.
Usturoi - De la prevenirea cancerului la detoxifierea organismului, tratarea maladiilor cum ar fi durerile de dinţi sau tusea, sunt doar câteva dintre caracteristicile usturoiului.
Miere - Mierea este cunoscută de multă vreme pentru beneficiile sale uimitoare, tratând nenumărate probleme de sănătate.
Scorţişoara - Deosebit de bogată în fibre, magneziu şi calciu, scorţişoara este folosită de mii de ani pentru aroma şi beneficiile sale.
Uleiul de masline - Bogat în grăsimi benefice, uleiul de măsline păstrează atât inima, cât şi creierul sănătoase, prevenind declinul cognitiv şi riscul apariţiei bolilor cardiovasculare, potrivit naturalsociety.com.