Antena 3 CNN Life Un bărbat care și-a cumpărat o dronă a făcut o descoperire șocantă despre soția lui

Un bărbat care și-a cumpărat o dronă a făcut o descoperire șocantă despre soția lui

colaj foto cu un cuplu filmat din drona
Un bărbat a descoperit că soția îl înșală după ce a spionat-o cu o dronă FOTO: Weibo
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2024   •   15:35

Un bărbat din China și-a surprins soția înșelându-l cu șeful ei, în timpul orelor de program, folosind o dronă cu care i-a spionat de la distanță.

Bărbatul, identificat de presa chineză cu numele de Jing, a început să suspecteze că soția lui are o aventură în urmă cu câteva luni, după ce aceasta a devenit tot mai rezervată cu el și și-a schimbat în mod semnificativ rutina. Femeia începuse să-și viziteze părinții mult mai des decât o făcea înainte, insista să meargă singură la ei și făcea aproape zilnic ore suplimentare. 

Jing era aproape convins că soția lui avea pe cineva, însă nu a vrut să facă acuzații nefondate, așa că a decis să folosească o dronă pentru a-și spiona soția de la distanță, potrivit presei chineze. El își ducea zilnic soția la serviciu și după ce aceasta cobora din mașină își lansa drona cu care supraveghea discret zona.

Într-o zi, în timp ce își urmărea soția, a văzut-o ieșind din birou însoțită de un bărbat misterios, împreună cu care a urcat într-o mașină. S-au îndreptat către marginea orașului, într-o zonă împădurită, unde drona i-a surprins ținându-se de mână și mergând către o casă izolată. După aproximativ 20 de minute, cei doi au părăsit casa și s-au întors la locul de muncă.

Ulterior, analizând rețelele sociale, Jing și-a dat seama că bărbatul surprins în filmările din dronă era de fapt șeful soției sale, cel care o promovase recent și îi oferise și o mărire de salariu. Soția acestuia lucra în aceeași clădire, acesta fiind motivul pentru care cei doi își ascundeau relația la locul de muncă.

Jing n-a rezistat și a făcut publice imaginile postându-le pe Weibo, din dorința de a se răzbuna pe cei doi. De asemenea, a spus că intenționează să divorțeze și să folosească filmările în instanță, pentru a avea un avantaj în instanță.

×
Subiecte în articol: drone China relatii
Cele mai noi știri
Parteneri
x close