Care este diferența între carne și pește. De ce este atât de importantă ”dezlegarea la pește” din timpul postului
Publicat acum 2 ore si 29 minute
Cei care şi-au petrecut copilăria alături de bunici ştiu cât de importante sunt sfaturile pline de înţelepciune ale acestora. De la evitarea fărâmării pâinii, curăţarea arsurii de pe tăvi sau păstrarea ouălor proaspete, pentru fiecare problemă apărută aceştia găseau câte o soluţie.
Astfel, pentru a vă asigura că pâinea proaspătă nu se fărâmiţează când o taiaţi, treceţi cuţitul mai întâi prin apă clocotită. Ştergeţi lama şi tăiaţi felii netede, potrivit adevarul.ro.
Totodată, adăugaţi sare în apa în care fierbeţi ouăle pentru a împiedica scurgerea albuşului. Chiar dacă se vor crăpa, sarea va împiedica scurgerea albuşului din ouă. În plus, nu va schimba gustul acestora.