Să alegi un pepene roșu și copt, îndeajuns de bine ca să aibă gustul perfect, pare să fie o adevărată artă.
Totuși, folosind trucurile menționate de autoarea Suzy Karadsheh, cu siguranță nu vei da greș.
"Când eram mică și locuiam în Egipt, am învățat de la tatăl meu cum să aleg un pepene bun, deci, aici sunt câteva lucruri pe care le-am învățat de la el.
Primul truc este în legătură cu mărimea și cu greutatea.
Citește și: Experimentul care te ajută să recunoşti fructele și legumele toxice
Deci, când ridici pepenele, chiar dacă este mare și greu, este gustos.
Al doilea truc, dacă pepenele este copt, dar este și mare, trebuie să aibă un sunet adânc atunci când îl ciocănești.
Dacă trucurile astea nu funcționează pentru voi, atunci vă prezint ultimul, al treilea pont care nu are cum să nu reușească.
Dacă vă uitați după un pepene care este mult mai viu pe o parte, are o culoare mai închisă, și pe cealaltă parte este mai deschis, culoarea mult mai deschisă din cauza poziției în care s-a copt, unde a pătruns mai mult soarele, acesta, cu siguranță este foarte gustos.
Acestea sunt cele trei ponturi pentru alegerea unui pepene perfect", a spus Suzy Karadsheh.