Antena 3 CNN Life Trucul japonez pentru cafeaua perfectă

Trucul japonez pentru cafeaua perfectă

<1 minut de citit Publicat la 08:36 12 Dec 2017 Modificat la 08:36 12 Dec 2017
o_1c14mtp6e3g9b3st4bob51ind8.jpg
foto: Pixabay.com

Cafeaua perfectă diferă de la persoană la persoană. Unii o preferă dulce și mai puțin puternică, pe când alții o beau neagră, fără zahăr. Unele studii chiar au descoperit faptul că, dacă bei cafeaua neagră, s-ar putea să ai anumite trăsături de personalitate deranjante.

Vrei să faci cafeaua perfectă? Încearcă acest truc japonez, scrie Eva.ro.

O companie japoneză de cafea a dezvăluit de curând noua sa tehnologie de fabricare a cafelei. Compania susține și că va modifica experiența de băut a cafelei pentru totdeauna. Secretul lor constă în răcirea boabelor de cafea imediat după recoltare.

În mod normal, boabele de cafea sunt curățate imediat de învelișul lor exterior după recoltare.

Dar metoda unică a companiei japoneze plasează întreaga boabă de cafea la temperaturi apropiate de îngheț și le permite să se maturizeze, crescând nivelurile de zaharoză, acizi organici și aminoacizi liberi. Rezultatul constă într-o aromă mai puternică și un gust mai bogat al cafelei de dimineață. Adăugarea acestui pas neobișnuit ar putea schimba modul în care bei cafeaua.

 

×
Etichete: cafea
x close