Cu ghiduşii, dar şi cu preparatele tradiţionale delicioase pe care le au, turcii au reuşit mereu să ajungă la inimile turiştilor şi să îi facă să revină an de an în vacanţă.
Turcia a atras mereu ca un magnet vizitatori datorită serviciilor de calitate pe care le oferă, a plajelor spectaculoase, dar şi a bunătăţilor din fiecare bazar.
Printre mâncăruri, extrem de căutate sunt cele cu care românii sunt deja familiarizaţi.
După doi ani în care pandemia a afectat puternic industria HoReCa în toată lumea, turcii caută soluţii să atragă mai mulţi turişti români, bulgari, sârbi şi polonezi.
Pentru aceştia spun că vor pune la dispoziţie numeroase oferte speciale la preţuri mai mici decât în trecut. Asta pentru a evita pierderile ce ar urma să apară din lipsa milioanelor de turişti ruşi care mergeau an de an.
În plus, în Antalya s-au construit în cei doi ani de pandemie numeroase resorturi noi, cu dotări de lux.
Din România vor merge săptămânal către Antalya două curse aeriene, pe toată perioada sezonului estival.
Până în toamnă, turiştii români au la dispoziţie multe destinaţii din Turcia cu oferte pentru toate buzunarele.