Antena 3 CNN Life Travel Tenerife, insula care nu doarme niciodată

Tenerife, insula care nu doarme niciodată

a3.Tenerife.1.7.2015.jpg
02 Iul 2015   •   16:16
Când vine vorba de viață de noapte, Tenerife se află în topul listei cu destinațiile care oferă acțiune sub clar de lună. Pe insula spaniolă găsești de la cluburi exclusiviste, la baruri prietenoase, până la locuri extravagante și localuri tradiționale.

Tinerii dornici de aventuri pot petrece până în zorii zilei în discotecile din Playa de Las Americas, în timp ce turiștii care tânjesc după momente de relaxare combinate cu un strop de aventură aleg Santa Cruz, una dintre cele mai moderne și renumite destinații din Tenerife. Viața de noapte este extrem de diversificată așa că ai de ales din multe zone dedicate petrecăreților, cu diverse tematici.

În materie de divertisment nocturn, insula capătă amploare odată cu prima lună de vară când se organizează o petrecere sub cerul liber și se dă frâu liber la distracție. Cazinouri, puburi, terase cu vederi uluitoare, plaje intime și private elegant amenajate și o mulțime de localuri tradiționale îți fac poftă să explorezi insula la pas.

Playa de Las Americas, stațiunea cu viață de noapte incitantă

De departe Playa de Las Americas este cea mai aglomerată stațiune din Tenerife unde cuplurile tinere vin atrase de cele trei zone moderne- Veronicas, Patch și Starco Commercial Centre. Vibrante și colorate, cele mai exclusiviste petreceri se țin în clubul Havana Chic Lounge, unde party-urile cu spumă și cele cu lumini colorate sunt la mare căutare. Dacă ai poftă de un cocktail- combinații unice pentru fiecare turist, mergi în The Mett Bar este locul unde se adună lumea bună în căutare de exclusivități.

Los Cristianos, locul ticsit de baruri tradiționale

Dacă iubești viața latină, te invităm în The Merry Monk, unul dintre cele mai prietenoase localuri, unde poți lua parte la spectacole tradiționale și dansuri spectaculoase. O atmosferă și mai prietenoasă vei gășsi în Blue Terrace Sports Bar, unde se adună localnicii pentru evenimentele ceva mai comune.

 

de Mădălina Isar

Sejur Tenerife 

Hotel Zentral Center 4*- de la 883 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332.

×
Citește mai multe din Travel
» Vezi toate știrile din Travel
Cele mai noi știri
Parteneri
x close