Antena 3 CNN Life Travel Sapte zile in Rai!

Sapte zile in Rai!

Sapte zile in Rai!
09 Mai 2014   •   17:57

Hoteluri luxuriante, piscine adanci, locuri salbatice bogate in vegetatie exotica, nesfarsitul desert al Saharei care iti ia ochii cu sclipirile lui, ape azurii si zone ciudate. Iti recomandam sa petreci sapte zile in raiul tunisian.

Asculta povestile cu sirene in oazele de liniste

Tunisia este renumita in intreaga lume pentru povestile inedite cu sirene, sau eroi, de aceea iti recomandam sa pasesti in satele oaza din aceasta tara pentru a te relaxa la povesti cu locuitorii tunisieni.

In timp ce asculti istorisirile delecteaza-te cu bunatatile traditionale specific tunisiene si gusta din sucurile dulci din fructe de cactus. Tozeur, Gafsa sau Douz sunt doar cateva sate oaza care te vor atrage in mirajul desertului. Tinuturi de palmieri, vegetatie, plantatiile de maslini, portocale, lamai si florile parfumate te vor hipnotiza.

Descopera Matmata si Medenine

In cele sapte zile de vacanta ai timp din belsug sa vizitezi cele mai frumoase locuri din Tunisia,  cum ar fi Matmata si Medenine, doua asezari sa le spunem ciudate, datorita locuintelor in stiluri berbere. In Matmata vei găsi case construite sub pamant cu legaturi intre ele printr-o serie de tuneluri, peisajele de aici sunt spectaculoase, acelor filmate pe Luna.

Medenine este un loc cunoscut pentru ksar-urile construite aici, adica a castelurilor de nisip in care locuitorii tunisieni organizeaza diferite evenimente sau adunari, multe dintre acestea sunt folosite si pe post de depozit.

Hotelurile și plajele tunisiene abunda in frumuseti si activitati distractive, cu siguranta aici vei avea parte de sapte zile petrecute exact ca in Rai!

Early Booking Tunisia http://www.kartagotours.ro/hotels.aspx?pt=1&c=2&s=13&d=NBE&Page=1&DestinationName=ENFIDHA_INTERNATIONAL

Hotel Prima Life Karawan 3* - de la 199 Eur/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistență turistică, agenția Kartago Tours (www.kartagotours.ro),

+40 264 504 080

 

Madalina Isar

×
Citește mai multe din Travel
» Vezi toate știrile din Travel
Cele mai noi știri
Parteneri
x close