Antena 3 CNN Life Travel Resort-ul care a pus Delta Dunării pe harta destinațiilor de lux. O oază de relaxare în inima naturii

Resort-ul care a pus Delta Dunării pe harta destinațiilor de lux. O oază de relaxare în inima naturii

445735302_18109327612381755_6774552668774586080_n
La Lebăda Luxury Resort & SPA luxul întâlnește natura neîmblânzită a Deltei Dunării. Foto: Facebook/ Lebăda Luxury Resort & SPA
25 Oct 2024   •   13:37

Delta Dunării este una dintre cele mai spectaculoase și mai bogate regiuni naturale din Europa. Zeci de mii de turişti aleg această destinaţie anual, datorită experienţei unice într-un peisaj de basm, dar şi a antreprenorilor care au depus eforturi uriaşe pentru a oferi vizitatorilor o vacanţă de neuitat. La Lebăda Luxury Resort & SPA luxul întâlnește natura neîmblânzită a Deltei Dunării. Această oază de liniște a câştigat la multiple categorii ale prestigioaselor premii The World Luxury Awards.

Situat pe o insulă privată, cu peisaje spectaculoase, la mică distanţă de Brațul Sulina, Lebada Luxury Resort & SPA redefinește conceptul de ospitalitate de lux. De la cele 200 de camerele elegante și spațiile relaxante până la gastronomia rafinată și facilitățile de top, fiecare detaliu este conceput pentru a oferi o experiență memorabilă turiştilor. Astfel, unitatea de cazare de 5 stele a câştigat premiul pentru cel mai bun resort de lux pe insulă din Europa de est.

Adina Merișanu, director marketing Lebăda Luxury Resort & SPA: A fost și o recunoaștere a efortului nostru de a aduce cumva Delta Dunării pe harta destinațiilor de lux. 

Lebada Luxury Resort & SPA a fost de asemenea desemnat cel mai bun resort de odihnă şi relaxare din estul Europei. Este un sanctuar al relaxării și revitalizării, situat într-un cadru natural liniștit care oferă oaspeţilor facilități moderne, piscine interioare și exterioare, saune, jacuzzi și o gamă variată de tratamente de relaxare și wellness.

Adina Merișanu, director marketing Lebăda Luxury Resort & SPA: Te transpune cumva într-o altă lume, a relaxării. Ce ne dorim noi să facem în Delta Dunării nu este doar să avem un refugiu pentru oaspeții noștri, dar este o destinația cunoscută și premiată pentru relaxare și bunăstare. Am adus aici o parte din SPA-ul nostru, tocmai pentru a le demonsta oamenilor ce înseamnă relaxarea.

Şi la capitolul culinar, Lebada Luxury Resort & SPA oferă o gamă diversă de locuri de luat masa, care satisfac toate poftele şi preferinţele. Cel mai apreciat este Restaurantul El Fouad, care a câştigat titlul de cel mai bun restaurant cu specific libanez din întreaga Europă. Bucătarii experţi creează preparate autentice libaneze, pline de savoare și arome tradiționale care îmbină tehnicile atemporale cu tendințele culinare moderne.

Adina Merișanu, director marketing Lebăda Luxury Resort & SPA: Complexitatea serviciilor noastre a făcut diferența, dar și pasiunea. Noi ne-am dăruit inima în acel loc, am pus suflet, iar asta a făcut diferența cu adevărat.

×
Parteneri
x close