Antena 3 CNN Life Travel Perioadă de mari reduceri pentru vacanțe și călătorii

Perioadă de mari reduceri pentru vacanțe și călătorii

Târgul de Turism al României și Black Friday vin cu reduceri mari de prețuri pentru toate tipurile de vacanțe și excursii.

perioada mari reduceri vacante calatorii
Perioadă de mari reduceri pentru vacanțe și călătorii
de Diana Scarlat    |    08 Noi 2023   •   11:56

Agențiile de turism au cele mai bune oferte, în aceste zile, promovate atât la Târgul de Turism al României – care se va desfășura în perioada 9-12 noiembrie, la București -, cât și la propriile târguri organizate la sedii sau online. Se adaugă ofertele speciale de Black Friday și programele early booking, atât pentru destinațiile sezonului estival 2024, cât și pentru vacanțele de iarnă sau pentru circuitele turistice.

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) anunță că rezervările tip „înscrieri timpurii” pentru litoralul românesc, sezonul 2024, sunt în creștere cu 15% față de anul trecut – când s-au înregistrat vânzări record, creșterile fiind pentru unele agenții cu 30% față de 2019, anul anterior pandemiei, când se înregistrase oricum un record față de anii precedenți. Creșteri se anunță și pentru destinațiile „clasice” de vară: Bulgaria, Grecia și Turcia.

Târgul de Turism al României, ediția de toamnă 2023, va avea loc în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO din București, în perioada 9 – 12 noiembrie, dar aproape toate agențiile  de turism lansează, simultan, târguri la sediile proprii și online. „Acest format asigură turiștilor oportunitatea de a descoperi oferte speciale și pachete turistice la prețuri reduse, chiar și la jumătate din prețul obișnuit. Agențiile de turism promovează, la aceste târguri virtuale, atât ofertele sărbătorilor de iarnă și ale sezonului de iarnă, Revelioane, circuite, pachete în Laponia de Crăciun dar și oferte de Paște și de Rusalii, alături de ofertele sezonului estival 2024”, explică ANAT, într-un comunicat de presă.

TTR oferă oportunități unice de întâlnire cu specialiști, parteneri și turiști. Pe lângă ofertele speciale cu reduceri substanțiale de prețuri, se remarcă, la această ediție, destinații noi pentru piața românească, precum Gran Canaria - insulă a arhipelagului spaniel Canare, lângă Tenerife - sau Faro - capitala regiunii Algarve din Portugalia. De asemenea, beneficiarii de vouchere de vacanță vor putea achita cu voucherele de vacanță avansuri pentru concediile din România de anul viitor.

Consultanții agențiilor vor fi disponibili pe toată perioada târgurilor online de turism în chat, via e-mail, pe Whatsapp, pe rețelele sociale Facebook și Instagram dar şi în call-center, pentru a îndruma turiștii spre cea mai bună alege și pentru a prelua prompt cererile de vacanță. La TTR2023 se pot rezerva vacanțe de iarnă, city break-uri pentru Ziua Îndrăgostiților și Mărțișor 2024, sau sejururi de Paște cu reduceri de până la 40%. De asemenea, cei care își doresc să-și rezerve concediul de vară pentru anul viitor pot beneficia de reduceri de până la 50%.

Vizitatorii Târgului de Turism vor avea ocazia să descopere oferte last-minute, dar și oferte early booking cu facilități suplimentare. Programul de vizitare al Târgului de Turism al României este următorul: 09 – 11 noiembrie, în intervalul orar 10:00 – 18:00, respectiv 12 noiembrie, în intervalul orar 10:00 – 16:00. Detalii suplimentare despre eveniment și participanți pot fi găsite pe site-ul oficial al târgului, www.targuldeturism.ro.

×
Citește mai multe din Travel
» Vezi toate știrile din Travel
Cele mai noi știri
Parteneri
x close