Antena 3 CNN Life Travel Loc uluitor la numai o oră de Arad. Aleea Cununilor este spectaculoasă

Loc uluitor la numai o oră de Arad. Aleea Cununilor este spectaculoasă

alea cununilor Facebook  Siltrips
Loc uluitor la numai o oră de Arad. Aleea Cununilor este spectaculoasă. Foto: TikTik / Siltrips
de Laura Dinu    |    17 Sep 2024   •   13:18

Aleea Cununilor este un loc cu adevărat impresionant, situat la aproximativ o oră de Arad, care atrage vizitatori din toată țara prin frumusețea sa naturală.

Această alee, denumită astfel datorită arborilor care formează o arcadă naturală, este o destinație perfectă pentru plimbări liniștite și fotografii. 

Aleea este renumită pentru tunelul natural format din arborii ce se înalță de-o parte și de alta a drumului, creând o atmosferă romantică și liniștită.

Fiind într-o zonă accesibilă, Aleea Cununilor poate fi vizitată din luna aprilie până în luna octombrie, în cursul săptămânii începând cu ora 14.00, iar la sfârșit de săptămână de la ora 10.00. Totuși, cele mai bune perioade pentru a o explora sunt primăvara și toamna, când vegetația este la apogeu, fie prin verdele vibrant al primăverii, fie prin culorile calde ale toamnei. 

În ultima perioadă, Aleea Cununilor a devenit virală și pe internet. Imagini spectaculoase au fost filmate de turiști și postate pe rețelele sociale. 

Un bilet pentru a vizita Aleea Cununilor costa 15 lei, însă experiența merită toți banii. La capătul drumeției, cei curajoși pot să revină pe pământ folosind un topogan lung, tubular.

@siltrips Am găsit un loc de vis aproape de România ? Aleea Cununilor se află în Makó, Ungaria! @LombkoronaSetany Este la o oră distanță cu mașina de Arad / Timișoara ? #lombkoronasétány #wow #fypシ #curiozitati #ungaria #mako #visithungary #descoperalumea #traveling #magyarorszag #siltrips ♬ suara asli - Eros Chandra

×
Subiecte în articol: Aleea Cununilor Mako Ungaria Arad
Citește mai multe din Travel
» Vezi toate știrile din Travel
Cele mai noi știri
Parteneri
x close