Antena 3 CNN Life Travel Imagini spectaculoase cu câmpurile colorate din Suqian. Lumea este atrasă ca un magnet de locul care până de curând a fost o ruină

Imagini spectaculoase cu câmpurile colorate din Suqian. Lumea este atrasă ca un magnet de locul care până de curând a fost o ruină

campuri colorate
Parcul National Forestier Santaishan din China FOTO: Profimedia Images
de D.C.    |    07 Oct 2024   •   17:14

Zeci de mii de oameni vizitează zilnic Parcul National Forestier Santaishan care se află la marginea orașului Suqian din China. În urmă cu 10 ani, locul era o ruină, iar autoritățile l-au transformat peste noapte într-un parc fermecător, care atrage un număr mare de turiști în special toamna.

Parcul National Forestier Santaishan este una dintre cele mai populare atracții turistice din orașul chinez Suqian, provincia Jiangsu.

A fost amenajat la marginea orașului, pe locul unui vechi cartier care se afla în paragină și după inaugurarea din 2015, în doar 5 luni, a fost vizitat de 2 milioane de oameni.

Designerii care au lucrat la proiect au gândit un mozaic din flori, păduri, livezi și ape care să capete în mod natural culori vii, diferite, pe măsură ce se schimbă anotimpurile. 

Aceste câmpuri colorate pot fi văzute și de sus, pentru că proiectul include și alei suspendate, care șerpuiesc deasupra lor.

×
Subiecte în articol: parcuri China destinaţii turistice
Citește mai multe din Travel
» Vezi toate știrile din Travel
Cele mai noi știri
Parteneri
x close