Antena 3 CNN Life Travel Experiente unice si intense in Tunisia

Experiente unice si intense in Tunisia

Experiente unice si intense in Tunisia
15 Mai 2014   •   14:37

 

Excursii pe trasee accidentate, plimbari in nesfarsita Sahara, drumetii pe muntii tunisieni, sau aventuri acvatice... Iti recomandam pentru aceasta vara sa vii in Tunisia pentru a trai experiente unice si intense care te vor da ,,pe spate”.

Tara care se bucura de oaze si dune de nisip


Numit si ,,Marele Sud”, regiunea care face trecerea dintre marea Mediterana si desertul Saharei este ca o oglinda in care razele soarelui se reflecta cat mai pronuntat. Dunele de nisip ca niste valuri imense de nestapanit fac ravagii in inimile turistilor insetati de aventuri intense.

Plimbarile cu camila sau jeep-safari-urile sunt la moda odata ajuns aici, dar mai ales foarte multi turisti se incumeta sa descopere Marele Sud cu ATV-urile, ceea ce face ca aventura sa fie si mai intens simtita.

Vacanta de vara va fi unica daca ajungi in Tunisia cu cei dragi, pentru ca aici vei putea sa te bucuri de oazele de liniste la umbra palmierilor in timp ce le vei citi din cartile cu 1001 de nopti, copiilor tai, vor putea afla despre Aladin si alti eroi ai copilariei tale exact pe taramul in care au luat nastere.

Mergi in gradina zoologica a lui Si Tijani

Toti copiii iubesc animalutele si pentru asta noi iti recomandam sa va indreptati catre una dintre gradinile zoo ale Tunisiei, detinuta de catre Si Tijiani, caruia ii poarta si numele. Animale salbatice, pasari colorate si foarte multe specii de reptile prinse de catre insusi Tijiani asteapta cumintele pentru a fi imortalizate in fotografii valoroase.

Early Booking Tunisia 

Hotel Marabout 3* -de la 269 Eur/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistență turistică, agenția Kartago Tours (www.kartagotours.ro ),

+40 264 504 080

 

Madalina Isar

 

×
Citește mai multe din Travel
» Vezi toate știrile din Travel
Cele mai noi știri
Parteneri
x close