Antena 3 CNN Life Travel Distracţie şi voie bună în Kos!

Distracţie şi voie bună în Kos!

antena3.Kos.21.06.2014.jpg
21 Iun 2014   •   16:25

O zi si o noapte plina de distractii! O vacanta in care sa nu dormi nici macar o noapte, un loc cu zone incarcate de mit si povesti istorice, taramuri calcate de Zei, cu ape limpezi si sate montane sus in varf de munte. Toate acestea te vor asteapta pe insula greceasca Kos.

,,Zeul distractiilor”

Daca te afli pe taramul lui Hipocrate vei simtit cum adrenalina iti pulseaza in sange, pana dimineata, numeste-te ,,Zeul distractiilor” pentru ca aici ai de unde alege:

Fie ca iubesti clubbing-ul, petrecerile tematice pe plaja, concertele in aer liber, discutiile la un foc de tabara in zonele montane sau doar sa vizitezi exclusivitatile insulei Kos, ai cu nemiluita.

Daca iti doresti ceva de tip cosmopolit atunci in Lampi vei gasi clubul Heaven, care te anunta inca din numele pe care il poarta ca te vei simti ca in paradis, pentru ca muzica greceasca rasuna prin boxele imense, iar bauturile fine, variate, si colorate sunt delicioase.

Daca te atrage, afla ca in separeul clubului se organizeaza chiar si seri de karaoke sau petreceri tematice cu dansatori profesionisti, chiar si concursuri de dans.

Privelisti ametitoare

Portul din Kos nu este faimos doar pentru privelistile frumoase asupra insulei ci si pentru faptul ca pe coasta Koyntoyrioti se gasesti un elegant bar-Camel Bar, fiind unul dintre cele mai mari localuri ale insulei. Suvenirurile si obiectele de artizanal pe care le vei putea achizitiona din port iti vor aminti de noptile petrecute in acest bar, in care sigur te-ai distrat pe cinste.

In Kardamena vei gasi o cafenea somptuoasa in care vei putea gusta din parfumata cafea greceasca alaturi de o prajitura fructata sau o baklava dulceaga.

Atmosfera din  localul Ronnie este una relaxanta, iar cei mici nu se vor simti nici o clipa stingheriti. Daca alegi sa vii in acest local tarziu in noapte poti gusta din bauturile colorate unice, care se fac aici, din intreaga insula Kos, sunt specialitati marca Ronnie's Bar.

Madalina Isar

Sejur Kos Grecia 

Hotel Koala 2* /Kos Town- de la 271 euro/persoana, transport cu avionul, 7 nopti cazare cu mic dejuns, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe  www.europatravel.ro  , call center  021-9407.

×
Citește mai multe din Travel
» Vezi toate știrile din Travel
Cele mai noi știri
Parteneri
x close