Antena 3 CNN Life Travel Descoperă plajele multicolore ale insulei Santorini!

Descoperă plajele multicolore ale insulei Santorini!

a3.Santorini.14.04.2016.CHRT.jpg
14 Apr 2016   •   16:21
Unul dintre cele mai impresionante locuri din Grecia unde îţi poți petrece o vacanţă magică este insula Santorini, o destinaţie care trăieşte aproape în întregime din turism, dat fiind faptul că a fost binecuvântată cu peisaje desprinse din paradis.

Insula este cunoscută ca fiind cea mai bună alegere pentru luna de miere, dar este în acelaşi timp frecventată şi de cupluri care vor doar să hrănească pasiunea din relaţie, găşti de prieteni, familii şi chiar celebrităţi.

Relaxare pe plajele exotice

Santorini se distinge faţă de celelalte insule greceşti prin plajele sale care se remarcă prin caracteristicile lor geografice speciale. Fomate din pietricele vulcanice roşii sau negre, pndiș alb ca spuma laptelui sau nisip in nuanțe de roz, plajele sunt frumos încadrate de stânci abrupte și dealuri vulcanice, cae îţi oferă peisaje pitoreşti de pus la suflet.

Staţiunea Perivolos, aflată în imediata apropiere de Perissa, la capătul sudic al insulei, se remarcă prin pitoreasca plajă mângâiată de apele azurii cristaline. Vei găsi aici o mulțime de facilităţi pentru sporturi nautice incitante, cum ar fi jet ski, scufundări şi windsurfing, precum şi numeroase taverne, baruri, cafenele şi restaurante care servesc cele mai bune preparate din peşte proaspăt, păstrând în acelaşi timp atmosfera liniştită.

Roşu la distracţie

Topul plajelor din Santorini include impresionante întinderi de nisip, dintre care se remarcă şi Red Beach, plaja roşie, una dintre cele mai frumoase din toată Grecia, poziţionată feeric la doar câţiva paşi distanţă de situl arheologic antic Akrotiri.

Atmosfera intimă şi liniştită este asigurată de dimensiunea redusă a plajei, numai bună pentru plimbări, sesiuni nesfârşite de fotografii şi privelişti superbe la apusul soarelui. În plus, iubitorii sporturilor nautice vor găsi aici oportunitatea de a descoperi adâncurile apelor, printre stânci roşii şi peşteri interesante.

 

de Geanina Ichim

Sejur Santorini 

Hotel Alia 3* - de la 354 euro/ persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

×
Citește mai multe din Travel
» Vezi toate știrile din Travel
Cele mai noi știri
Parteneri
x close