Antena 3 CNN Life Travel Belek, o ,,gura de Rai”!

Belek, o ,,gura de Rai”!

antena3.Belek.20.06.2014.jpg
20 Iun 2014   •   16:44

Statiunea turistica Belek din Turcia a fost declarata ,,Centrul Turistic Belek”, datorita numeroaselor zone de prima clasa, cu resorturi luxoase, terenuri de golf, paduri de pini, plaje lungi si late cu ape cristaline, o adevarata ,,gura de Rai”, pentru toti iubitorii de calatorii.

Un taram paradisiac

Daca te numeri printre turistii care merg in aceasta vara in Turcia, nu trebuie sa ratezi acest taram paradisiac. Vei putea sa respiri aer proaspat, sa te bucuri de peisajele incantatoare, sa joci golf sau sa faci scufundari, ori de ce nu sa petreci cat e noaptea de lunga in restaurantele, tavernele si cluburile luxoase de aici.

Descopera minunile din Belek

Iti propunem sa te relaxezi intr-un cadru feeric alaturi de persoana iubita, sa admiri un frumos apus de soare de pe plajele statiunii, sa descoperi cascada Kursunlu, declarata Parc National inca din anul 1991, datorita bogatiei florei si faunei, si sa te lasi ademenit de frumusetea acestor zone. Te vei plimba printre arborii de mastic, pini, maslini salbatici si smochini, vei amira frumosii leandri galbeni, albi si roz, si vei fotografia cascadele formate din izvoarele iesite la suprafata.

Iti recomandam inca o minunata cascada, este vorba de Manavgat, fiind una dintre cele mai cunoscute din intreaga Turcia, datorita peisajelor extrase din cartile cu basme, iti propunem sa iei picnicul impreuna cu cei mici in acest ,,mijloc de natura”, fermecator.

Pasionatii de istorie si arheologie trebuie sa afle ca in Belek se gaseste unul dintre cele mai impresionante situri romane. Teatrul Aspendos construit la poalele unei coline, ce se impune cu mandrie in fata sutelor de turisti care vin in acest loc zilnic.

Madalina Isar

Sejur Belek Turcia  

Hotel Vera Verde Resort 5* /Belek- de la 543 euro/persoana, transport cu avionul, transferuri, 7 nopti de cazare cu all inclusive, asistenta turistica. Detalii pe  www.europatravel.ro , call center  021-9407.

 

×
Citește mai multe din Travel
» Vezi toate știrile din Travel
Cele mai noi știri
Parteneri
x close