Antena 3 CNN Life Travel Aventuri pentru cei mici in Jupiter

Aventuri pentru cei mici in Jupiter

Jupiter.jpg
22 Aug 2014   •   13:36
Plajele cu nisip alb si fin, apele albastre ca de cristal pline ochi cu numeroase vietuitoare marine, sezlongurile asezate elegant pe linia de coasta, hotelurile somptuoase ale grupului CoHotels si distractii fara numar pentru mic si mare.
Asta te asteapta in micuta statiune Jupiter a litoralului romanesc.

Cei mici se vor ,,pierde” in arta origami

Jupier este o statiune micuta a litoralului romanesc, dar in acelasi timp atrage turistii atat de peste granite cat si din tara datorita faptului ca aici se pot relaxa foarte bine alaturi de cei mici.

Unde mai pui ca in Hotelurile Delta sau California cei mici au acces gratuit la o multime de distractii in Clubul Copiilor, unde vor invata arta de a face origami, se vor undui pe ritmurile muzicii in pasi de dans moderni, vor pune in scena piese de teatru la care vor lucra o saptamana intreaga si vor avea o plaja la dispozitia lor numai pentru aventuri.

Cei mici vor putea fi lasati in grija angajatilor iscusiti ai grupului CoHotels, in Baby Land unde se vor aventura pe topogane, curse de obstacole, plase elastice si curse de masini electrice, dar si in cadrul petrecerilor tematice cu eroi si personaje din desene animate.

Scuba diving in apele albastre ale Marii Negre


In timp ce copiii se distreaza in propriul lor Club de aventuri, parintii pot face scufundari in apele albastre ale Marii Negre. Este cunoscut faptul ca in apele litoralului romanesc vei putea admira o multime de vietuitoare dar mai ales relicve ale perioadelor de mult apuse. Vei veadea caluti de mare cu codita rasucita, pestisori colorati, meduze, vase din ceramica, stanci si vechi bucati ale unor nave care au esuat acum mult timp in apropiere de Jupiter.

Madalina Isar

Sejur Jupiter
http://www.hoteldelta.ro/promotii.php?promotion_id=22

Hotel Delta 3*– de la 299 lei/loc in camera dubla/5 nopti cazare fara masa. Promotia se desfasoara in perioada  29.08-03.09.2014,  in limita locurilor disponibile. In camera cu 2 adulti, 1 sau 2 copii cu varsta pana la 12 ani, beneficiaza de cazare cu pat suplimentar gratuit,  plus intrarea gratuita in Clubul Copiilor, Baby Land si alte activitati pentru cei mici. Detalii pe www.cohotels.ro , Telefon +40 241 73 13 04.

×
Citește mai multe din Travel
» Vezi toate știrile din Travel
Cele mai noi știri
Parteneri
x close