Antena 3 CNN Life Travel Atractii pentru toata familia in Tunisia

Atractii pentru toata familia in Tunisia

antena3.Tunisia.14.07.2014.jpg
14 Iul 2014   •   14:39
Tunisia este poate cea mai accesata tara de catre familisti gratie numeroaselor locuri atractive care ii incanta pe fiecare membru al familiei de la mic la mare.

Atractii turistice pentru fiecare

Daca vii in Tunisia insotit de cei mici atunci vei avea parte de o vacanta cu totul si cu totul de vis, iti recomandam sa ii duci pe pitici in Parcul Belvedere care detine o gradina zoologica plina cu vietuitoare africane: lei, antilope, elefanti, zebre si girafe dar si foarte multe specii de pasari. Cei mici se vor bucura de numeroasele vietuitoare in timp ce parintii se pot relaxa pe bancutele parcului in timp ce admira peisajele extrase din povesti.

Pentru tinerii care vin in Tunisia cu scopul de a se distra cat e noaptea de lunga le recomandam zona lacului Tunis, care este plina ochi de restaurante, cafenele, baruri si discoteci. Influentele moderne si europene se simt atat de mult in aceste locuri incat vei avea impresia ca te distrezi in cel mai mare club din Europa.

Seniorii vor avea ce descoperi in Tunisia, numeroase moschei, muzee si locuri sfinte asteapta pentru a fi imortalizate in fotografii. Recomandam in special Marea Moschee din Sousse, Muzeul Bardo, dar si orasul vechi Medina.

Istorie si plaja

Turistii care iubesc istoria pot vizita numeroasele orase romane, precum si vechiul oras Carthagina, un adevarat sit arheologic protejat de UNESCO. In timp ce calatorii care iubesc plaja numeroasele statiuni care se intind de la Hammamet la Sfax sunt perfecte pentru a te racori in apa albastra a marii.

Madalina Isar

Sejur Tunisia

Hotel Marabout 3*- de la 389 euro/persoana,  transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistență turistică, agenția Kartago Tours (www.kartagotours.ro ), +40 264 504 080

 

×
Citește mai multe din Travel
» Vezi toate știrile din Travel
Cele mai noi știri
Parteneri
x close