Antena 3 CNN Life Topuri Gata de vacanţă? Vă prezentăm topul destinaţiilor de vis din această iarnă

Gata de vacanţă? Vă prezentăm topul destinaţiilor de vis din această iarnă

Gata de vacanţă? Vă prezentăm topul destinaţiilor de vis din această iarnă
Oraşul de munte Zermatt, Elveţia, la poalele masivului Matterhorn este o adevărată splendoare a naturii. Iar pentru iubitorii sporturilor de iarnă se potriveşte ca o mănuşă. Are peste 100 de pârtii de ski, 74 de telescaune şi oferă pârtii de dificultăţi diferite, pentru toate persoanele (de la începători, la avansaţi). Oraşul Zermatt este împânzit cu zeci de hoteluri de lux, mall-uri şi restaurante, pentru ca turiştii să aibă de lucru atunci când termină sportul pe pârtii. Imaginea spectaculoasă este întregită de buticuri stilate şi sănii trase de cai. Merită să mergeţi acolo pentru un Crăciun de vis!
de O.P.    |    25 Dec 2011   •   10:43

Dacă sunteţi activi şi vă place sportul în aer liber, atunci profitaţi de vacanţa de sărbători pentru a merge la munte. Staţiunile de ski din Europa sunt un adevărat paradis pentru iubitorii mişcării în aer liber.

Pentru a vă face o idee, sau poate pentru a vă programa vacanţa de anul viitor (dacă nu aţi făcut acest lucru anul acesta), CLICK pe imaginile din GALERIA FOTO de mai jos pentru a vedea care sunt cele mai impresionante destinaţii de vacanţă.





×
Subiecte în articol: Crăciun sărbători munte turism
Citește mai multe din Topuri
» Vezi toate știrile din Topuri
Cele mai noi știri
Parteneri
x close